diumenge, 6 de febrer del 2011

Pares i bullying

Via Freakonomics, com no: si un nen pensa que el seu pare no li dedica prou temps, té més possibilitats de fer bullying ("Bullying Behavior, Parents’ Work Hours and Early Adolescents’ Perceptions of Time Spent With Parents", de C. Andre Christie-Mizell, Jacqueline M. Keil, Mary Therese Laske i Jennifer Stewart).

Curiosament la percepció que té el nen del temps que li dedica la mare no té aquest mateix efecte, el que implica que “... while it’s equally important for kids to spend time with both parents, fathers need to make an extra effort.

Fa por pensar que puguin fer bullying al teu fill, i també que pugui ser el teu propi fill qui ho faci. Al fill d'un molt bon amic li van fer bullying i, després de parlar amb l'escola, es va solucionar. Va ser curiosa la reacció dels pares dels nens "abusons": tot i l'evidència, una parella ho va negar tot i va dir que era impossible que el seu fill ho hagués fet; una altra no va dir res; i la tercera es va posar en contacte amb el meu equip, per disculpar-se, i demanar-li si podien fer res per ajudar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada