dijous, 29 de desembre del 2011

Ajuts Universitaris del curs 2011-2012

Ja hem publicat els noms dels estudiants que han aconseguit l'Ajut Universitari de l'Obra Social de CatalunyaCaixa pel curs 2011-2012: s'han concedit 503 ajuts de 1.000€.

Pots comprovar la llista dels guardonats clickant aquí.

Moltes felicitats als guardonats i a les seves famílies: no es tracta només d'ajut econòmic sinó també d'un reconeixement a l'esforç i a l'excel·lència.

L'acte de lliurement dels ajuts serà el proper 28 de gener al Palau de la Música (els guardonats rebreu en les properes setmanes una carta amb els detalls; si necessiteu informació podeu enviar un email a coneixement@catalunyacaixa.com).

I per cert, ja estem treballant en la nova edició d'Ajuts Universitaris pel curs 2012-2013: en un moment especialment complex com l'actual cal seguir recolzant i reconeixent l'esforç i l'excel·lència entre els joves que comencen l'etapa universitària.  Aquest és el nostre compromís i, per tant, el programa d'Ajuts Universitaris continuarà.

I en aquest sentit, si coneixeu algun crack que estigui estudiant segon de batxillerat, animeu-lo a estudiï fort i que, una vegada hagi fet la selectivitat, demani aquest ajut!

Enhorabona als guardonats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada